Blackjack strategie

Er zijn verschillende manieren om het spel te spelen. Je kan gewoon op gevoel gaan spelen, maar je kan ook een Blackjack strategie gebruiken. Met een strategie vergroot je de kans om te winnen. In de loop der jaren zijn er verschillende Blackjack strategieën bedacht om toe te passen. Uiteraard hebben wij er een paar voor je op een rijtje gezet om te gebruiken.

Voordat je met een Blackjack strategie voor echt geld aan de slag gaat is het slim om eerst te oefenen. Je kan de strategieën gratis uittesten in het online casino, voordat je een gokje gaat wagen voor echt geld. Met een Blackjack strategie ben je goed voorbereid om de concurrentie met de croupier aan te gaan.

Basis Blackjack strategie

Eén van de meest gebruikte strategieën is de basis Blackjack strategie. Bij de basis strategie heeft een wiskundige een kansberekening gemaakt op basis van de verschillende keuzes die je krijgt. Er blackjack strategieis gekeken hoe groot de kans is dat je wint als je bijvoorbeeld nog een kaart pakt bij een bepaalde score.

De kansberekeningen zijn omgezet in een tabel die je eenvoudig kan aflezen. Je kan zo zelf aflezen wanneer je wel of niet een kaart kan pakken. Met de basis Blackjack strategie is de kans groter dat je wint. Je denkt zo beter na over je zet en het voordeel is dat je zelf niet hoeft te rekenen. Je kan het tabel er gewoon bijhouden en keuzes maken tijdens het gokken.

Martingale inzetstrategie gebruiken

Ons advies is om bij een Blackjack strategie eventueel een inzet strategie te gebruiken. Met een inzet strategie zorg je ervoor dat je de inzet aanpast op basis van winnen of verliezen. Er zijn heel veel verschillende soorten inzet strategieën die je kan gebruiken.

Eén van de meest bekende strategieën is de Martingale. Bij Martingale wordt de inzet telkens verdubbeld. Als je één euro inzet en je verliest dan verdubbel je de ronde erop je inzet. Je zet nu dus twee euro in. Verlies je opnieuw? Dan zet je volgens de Blackjack strategie € 4 in. Als je nu wel wint krijg je € 8 uitbetaald en maak je dus altijd winst.

Ons advies is om een inzetstrategie altijd te combineren met bijvoorbeeld de basis Blackjack strategie. Je maakt zo een uitstekende kans om te winnen. Mocht je toch verliezen dan vangt Martingale de verliezen op, zodat je alsnog de winnaar wordt van een potje Blackjack.

Privacy Policy